.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Miracolul tau este in gura ta

15,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

Felul in care Il percepi pe Dumnezeu influenteaza modul in care primesti ce are El sa iti dea. Il vei vedea pe Dumnezeu asa cum este El cu adevarat, prin intermediul a doua istorisiri captivante din Vechiul Testament, pline de adevaruri puternice ale noului legamant. Pe masura ce vei vedea un Dumnezeu indurator in mijlocul unui popor imperfect si dragostea lui Cristos in sacrificiul Sau perfect, credinta va izvori in inima ta pentru a rosti Cuvantul Lui si pentru a-ti primi miracolul.

Cantitate
Stoc epuizat


Cum Il percepi tu pe Dumnezeu? Cand vine vorba de luptele vietii, felul in care Il percepi este foarte important, pentru ca acest lucru iti va influenta credinta si modul cum primesti de la El. Il percepi ca fiind un Dumnezeu manios sau ca un Tata indurator si darnic?

Perceptia ta despre Dumnezeu va determina calitatea relatiei pe care o ai cu El, iar aceasta va influenta totul in viata ta - modul in care impartasesti dragostea lui Dumnezeu cu cei din jurul tau si in care raspunzi greutatilor de la locul de munca, calitatea relatiei cu sotul tau sau cu sotia ta...

Fisa tehnica

Dimensiune
11x17 cm
Autor
Joseph Prince
Numar de pagini
85
Anul aparitiei
2017
Editura
Gold Books

S-ar putea sa-ti placa

Produse din aceeasi categorie