.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Apostolul credintei: Smith Wigglesworth

15,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

Cartea de fata este biografia predicatorului Smith Wiglesworth, realizata de ginerele sau, la cativa ani dupa moartea acestuia, pe baza marturiilor zecilor de crestini care il cunoscusera si a membrilor familiei. 
Smith Wigglesworth a fost o personalitate unica si originala. A predicat Evanghelia in toate partile lumii, iar slujba sa a fost pecetluita cu semnele si minunile apostolice. Se poate spune cu toata certitudinea ca, prin el, Dumnezeu si-a pecetluit Cuvantul Sau cu marturii.  

Cantitate

Smith Wigglesworth a fost o personalitate unica si originala. A predicat Evanghelia in toate partile lumii, iar slujba sa a fost pecetluita cu semnele si minunile apostolice. Se poate spune cu toata certitudinea ca prin el Dumnezeu si-a pecetluit Cuvantul Sau cu marturii.

Nu se poate sa citesti aceasta carte fara sa ti se aprinda credinta in Dumnezeu. In carte se depun marturii despre slujba sa ca personalitate unica in lucrare, insa daca Smith Wigglesworth ar fi vazut personal aceasta carte, cu siguranta ar fi exclamat:"Nu noua Doamne, nu noua, ci numai Tie ti se cuvine toata slava si inchinarea!"

Asemenea apostolilor Domnului Isus Hristos, nici Smith Wigglesworth nu a avut studii superioare, insa el L-a studiat pe Hristos si puterea Cuvantului Sau.

Fisa tehnica

Dimensiune
11,5 x 18 cm
Autor
Stanley Howard Frodsham
Numar de pagini
258
Anul aparitiei
2012
Editura
Metanoia
ISBN
973-85717-8-2

S-ar putea sa-ti placa

Produse din aceeasi categorie