.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Scoala profetilor

25,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

GHIDUL ESENTIAL PENTRU PROFETI Extragand din anii petrecuti in primele randuri ale slujirii profetice si supraveghind renumita Scoala Internationala Betel a Slujirii Supranaturale, bestsellerul autorului Kris Vallotton va conduce profund in inima unuia dintre cele mai cruciale, captivante si controversate subiecte ale zilelor noastre: slujba profetului. 

Cantitate
Stoc epuizat


In acest ghid definitoriu, Kris ofera o invatatura de baza, adesea neglijata, si furnizeaza o instruire avansata vitala in legatura cu modul in care poti:
» sa-ti distingi chemarea si sa te dezvolti in darul tau;
» sa-ti definesti sfera de influenta si profunzimea autoritatii tale desemnate prin puterea divina;
» sa recunosti sase tipuri diferite de profeti – si sa stii cum sa ii tratezi pe cei falsi;
» sa navighezi prin potentialele dificultati de relationare, in timp ce incepi sa-ti exerciti darul; » sa intelegi modurile complexe in care comunica Dumnezeu;
» sa te pregatesti pentru atacurile spirituale obisnuite, dar periculoase, cu care se confrunta profetii.
Vallotton ofera o perspectiva echilibrata, nu numai asupra a ceea ce sunt profetii din zilele noastre, ci si referitor la ceea ce acestia nu sunt. Veti ajunge sa fiti imputerniciti si echipati cu cunoasterea si deprinderile necesare pentru aceasta frumoasa slujire supranaturala vitala.
KRIS VALLOTTON este lider asociat senior la Biserica Betel din Redding, California; este cofondator si supraveghetor senior la Scoala Betel a Slujirii Supranaturale, autor si co-autor bestseller a numeroase carti. Invatatura sa care schimba viata, revelatia profetica si modul amuzant de comunicare a mesajului fac din el un vorbitor de talie internationala mult cautat pentru a vorbi in public. 

Fisa tehnica

Autor
Kris Vallotton
Numar de pagini
213
Anul aparitiei
2016
Editura
Alfa Omega Publishing
ISBN
978-6068720-14-2

S-ar putea sa-ti placa

20,00 RON 25,00 RON
Detalii

Produse din aceeasi categorie