.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Cum cerul invadeaza pamantul

25,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

"Sugestiile facute de Kris Vallotton cu privire la corectarea trecutului nostru si reformarea bisericilor sunt puternice, pozitive si productive. Eu vreau sa fac parte din biserica despre care citesc in aceasta carte si cred ca si voi veti fi de acord cu mine!"- C. Peter Wagner

Cantitate
Stoc epuizat


Intr-unul dintre cele mai intunecate ceasuri ale istoriei, Isus Hristos a avut cutezanta sa-si invete ucenicii o rugaciune atat de socanta incat ea continua sa sfideze logica omeneasca. Isus S-a intors spre brigada Lui zdrentaroasa de razboinici spirituali si le-a spus: “Rugati-va ca Imparatia Tatalui sa vina si voia Lui sa se faca precum in cer asa și pe pamant.“

- Sa fie aceste cuvinte doar o himera, o formula care suna prea bine ca sa fie adevarata, scornita pentru a-i face pe suferinzi sa se simta mai bine? 

- A intentionat oare Isus ca rugaciunea Lui sa fie rostita de miliarde de oameni, dar sa isi primeasca raspunsul doar intr-un viitor indepartat? 
- Ce are de-a face Rugaciunea Domnului nostru, rostita cu doua mii de ani in urma, cu lumea noastra de azi?
- Este posibil ca acele cuvinte pe care Isus ne-a invatat sa le rostim, sa ne raspunda acestor intrebari si altora la fel de presante? 
- Lumea noastra evolueaza sau se dezintegreaza? 
- Incalzirea globala este inceputul sfarsitului? 
- Va fi binele biruit de rau? 
- Ne indreptam cu pasi repezi catre pierzare? 
- Sau avem parte de o speranța mai mare decat oricand? 

Fisa tehnica

Autor
Kris Vallotton
Numar de pagini
193
Anul aparitiei
2014
Editura
Alfa Omega Publishing
ISBN
978-973-1734-77-4

S-ar putea sa-ti placa

24,00 RON 30,00 RON
Detalii

Produse din aceeasi categorie