.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Predestinat pentru infiere

22,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

Prin povestiri personale, invataturi practive si revelatie profunda, cartea Predestinat pentru infiere este o invitatie proaspata la o intalnire cu Insusi cel ce este dragostea adevarata. Este o chemare pentru a auzi cu claritate singura voce care te poate defini. Si cand primesti chemarea care-ti va schimba viata vei descoperi realitati de neimaginat atat ale mostenirii, cat si ale calitatii tale de fiu.

Cantitate
Stoc epuizat


Această carte reprezintă o chemare pentru a auzi cu claritate singura voce care te poate defini cu adevărat. Când primești această chemare care îți va schimba viața, vei descoperi realități de neimaginat atât ale moștenirii, cât și ale calității de fiu.

Ai parte de ceva maret! Vise, valoare, identitate, acceptare, toate acestea conteaza pentru ca fac parte din planul pentru care ai fost conceput. E dreptul tau din nastere sa fii mostenitor.

Dar esti tu cu adevarat implinit? Simti ca ai o viata plina de crestere, aventura si relatii sanatoase? Esti macar constient de faptul ca ai fost chemat la maretie? 

Autorul acestei cărți, Carlos Rodriguez, oferă învățătură despre Dumnezeu Tatăl de mai bine de 12 ani. El slujește ca pastor principal în Biserica Catch the Fire Raleigh din Carolina de Nord.

Fisa tehnica

Autor
Carlos Rodriguez
Numar de pagini
184
Anul aparitiei
2014
Editura
Adoram
ISBN
978-606-93433-4-0

S-ar putea sa-ti placa

Produse din aceeasi categorie