.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Fata in fata cu Dumnezeu

30,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

 Cartea abordeaza subiecte precum: intrarea in tara promisa, favoarea lui Dumnezeu, lupta pentru inchinarea, slujirea, slava lui Dumnezeu si partea practica a slavei lui Dumnezeu. Toate aceste subiecte sunt aliniate pentru a oferi cititorului o revelatie mai adanca a ceea ce inseamna sa fii fata in fata cu Dumnezeu. 

Cantitate
Stoc epuizat


Daca intimitate cu Dumnezeu este ceea ce va doriti cu adevarat, atunci aceasta carte este pentru voi. Fata in fata cu Dumnezeu – Experimentarea prezentei Sale tinta suprema a cautarilor noastre, nu este doar o alta carte scrisa de Bill Johnson, ci este o carte care gazduieste cuvintele calatoriei sale spre tara promisa, spre a fi persoana chemata de Dumnezeu sa fie. Dumnezeu nu lucreaza numai in viata acestui autor, ci lucreaza in fiecare dintre noi.

 Cartea nu se limiteaza doar la experientele personale ale autorului, ci sunt adusi in prim plan eroi ai credintei, precum: Charles Finney, John G. Lake, Evan Roberts sau Smith Wigglesworth. Desi titlul cartii mentioneaza experimentarea prezentei, lucrurile in carte, nu se opresc doar la nivelul unei experiente, ci ideile expuse aici, sunt insotite de versete bible care sustin importanta cautarii si gasirii fetei lui Dumnezeu – a ceea ce este El.

Vedem tot mai bine fata lui Dumnezeu in masura in care ne supunem tot mai mult lucrarii de transformare a Duhului Sfant, a cuvantului lui Dumnezeu si a prezentei Sale. 

Cerul tanjeste sa invadeze lumea naturala, iar in zilele noastre traim o perioada de har in care comorile adevarului Sau sunt eliberate peste omenire.

Intrebarea pentru tine este urmatoarea: te vei multumi cu o transformare partiala sau te vei lasa captivat de persoana Lui? Vei fi dispus sa Ii dai voie sa reduca la tacere tot ce nu este din El? Nu uita ca nu ai fost creat pentru a avea o viata mediocra, ci ai fost creat pentru a trai in toata plinatatea lui Dumnezeu, ai fost creat pentru El si pentru a trai fata in fata cu Dumnezeu!

Fisa tehnica

Autor
Bill Johnson
Numar de pagini
180
Anul aparitiei
2016
Editura
Adoram
ISBN
978-606-93433-8-8

S-ar putea sa-ti placa

Produse din aceeasi categorie