.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Cand cerul invadeaza pamantul. Un ghid practic pentru o viata plina de miracole (editie revizuita)

32,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

"Cand cerul invadeaza pamantul» este o carte revolutionara. E umpluta cu credinta, de la inceput pana la sfarsit. Crestinii obisnuiti vor incepe sa vada niste miracole extraordinare intamplandu-se in viata lor de zi cu zi, atunci cand vor incepe sa accepte provocarile pe care le lanseaza aceasta carte."
-- Wes Campbell, co-fondator: New Life Church 

Cantitate
Stoc epuizat


Intr-adevar, oamenilor le este posibil sa umble in domeniul divin, iar Cristos a venit sa ne arate calea. Daca ne redescoperim adevarata identitate pe care o avem in El, atunci putem incepe sa intram in promisiunile lui Dumnezeu cu privire la lucrurile miraculoase. Bill Johnson nu doar ne invata despre supranatural, ci ni-l transmite si noua prin faptul ca ne schimba felul in care gandim. Daca nu umbli in domeniul miracolelor, atunci traiesti cu mult sub dreptul pe care l-ai primit din nastere! Asezand, cu grija, o fundatie construita pe baza biblica, pentru ca noi sa putem umbla in puterea supranaturala a lui Dumnezeu, "Cand cerul invadeaza pamantul" ofera tot echipamentul de care ai nevoie ca sa experimentezi miracole in fiecare zi. 
"Aceasta carte e o lectura obligatorie pentru toti oamenii care isi doresc sa umble in taramul supranatural al Duhului Sfant, in viata lor de zi cu zi. Am fost atat de atinsa de Domnul in timp ce am citit-o, incat am explodat de credinta! De-abia puteam s-o las din mana." 
-- Heidi G. Baker, Ph.D, director Iris Ministries, co-autor: "There is Always Enough"  

Fisa tehnica

Autor
Bill Johnson
Numar de pagini
224
Anul aparitiei
2019
Editura
Adoram
ISBN
978-606-93207-2-3

S-ar putea sa-ti placa

Produse din aceeasi categorie