.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Drumul schimbarii

30,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

Cartea „Drumul schimbarii” reuneste articole si eseuri pe care autorii le-au scris in diverse ocazii pentru anumite reviste crestine din tara si strainatate. Tema care se regaseste in toate aceste articole este schimbarea. 

Cantitate

„Drumul schimbarii” nu este o carte despre schimbare in sine, ci despre motivatie, despre darzenie, despre valorile care te imputernicesc, despre forta interioara a spiritului, despre lupta de a fi tu insuti, despre dorinta de a lasa o urma in lumea asta de piatra.
Succesul, adevaratul succes, este rezultatul unui proces, iar cea mai mare realizare a ta nu va fi nici destinatia, nici calatoria fascinanta, ci tu insuti, cel care ai devenit in acest proces: mai puternic, mai rabdator, mai matur, mai spiritual, increzator si curajos, bogat in amintiri pretioase, gata sa inspiri si sa ii ajuti pe altii sa isi urmeze propriul lor drum.

Visul trebuie transformat intr-un drum, iar drumul trebuie dus pana la capat. Este vorba despre o calatorie a schimbarii, a provocarii, a depasirii limitelor, a infruntarii propriilor frici, a testarii identitatii, a actiunii, a curajului si a perseverentei care frizeaza nebunia, dar pana la urma, este drumul fiecaruia intre noi, singurul drum care te poate salva de mediocritate, de compatimire, de vaicareala specific romaneasca, de dezgust, de lacrimi inutile, de normalitatea absurda. 

Fisa tehnica

Autor
Valentin si Corina Dedu
Numar de pagini
265
Anul aparitiei
2016
Editura
KIingdom Design
ISBN
978-606-94262-0-3

S-ar putea sa-ti placa

Produse din aceeasi categorie