.

Deruleaza pentru a mari - micsora

2011 Summitul Global de Conducere: Editia de echipa pe DVD

130,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

Extindeți impactul Summit-ului Global de Conducere utilizând această resursă de instrurire pentru dezvoltarea ta și a echipei tale.

Ediția de echipă pe DVD include toți vorbitorii prezenți la Summit: Bill Hybels, Wess Stafford, Mama Maggie Gobran, Len Schlesinger, Michelle Rhee, Cory Booker, Henry Cloud, Rev. Brenda Salter McNeil, John Dickson, Seth Godin, Patrick Lencioni, Steven Furtick, Erwin McManus plus conținut bonus. 

Cantitate

Extindeți impactul Summit-ului Global de Conducere utilizând această resursă de instruire pentru dezvoltarea ta și a echipei tale.

Ediția de echipă pe DVD include toți vorbitorii prezenți la Summit: Bill Hybels, Wess Stafford, Mama Maggie Gobran, Len Schlesinger, Michelle Rhee, Cory Booker, Henry Cloud, Rev. Brenda Salter McNeil, John Dickson, Seth Godin, Patrick Lencioni, Steven Furtick, Erwin McManus plus conținut bonus. 

Aceasta este o unealtă gândită exclusiv pentru dezvoltarea conducerii și echipei tale, prin intermediul experienței de la Summit. Conține perspective de talie mondială în materie de conducere, precum și cele mai bune practici în domeniu și este gândită să te provoace, ca lider, prin intermediul unor sesiuni de impact și al uneltelor de procesare pentru următorul nivel de aplicare. 

Ca bonus Ediția de echipă pe DVD include un PDF cu schițele sesiunilor și cu întrebări de discuție pentru procesarea ideilor importante și a pașilor următori, împreună cu echipa ta (limba engleză).

Fisa tehnica

Format
DVD
Limba
Română
Anul aparitiei
2011

Produse din aceeasi categorie