.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Haverim. Cum sa studiezi orice cu oricine.

23,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

Paul Clayton Gibbs a dezvoltat un sablon format din patru pasi care te echipeaza sa poti studia orice cu oricine! In aceasta editie actualizata, vei invata cum sa explorezi numeroasele fatete ale Scripturii cu cei care nu au credinta, au putina credinta sau au chiar alta credinta.

Cantitate

Isus a spus ca Biblia contine comori noi, dar si comori vechi. Atunci de ce atat de putini crestini o studiaza? Este prea greu de inteles sau este din pricina modului in care se aduce invatatura pe marginea ei? Se confrunta Biblia cu o problema la nivelul de management de mijloc?

Haverim asigura o noua metoda de a experimenta Cuvantul lui Dumnezeu. Implineste nevoile unei societati care vrea sa selecteze informatiile mai degraba decat sa-i fie servite pe tava. Cercetand metoda rabinica de educare, Paul Clayton Gibbs a dezvoltat un sablon format din patru pasi care te echipeaza sa poti studia orice cu oricine! In aceasta editie actualizata, vei invata cum sa explorezi numeroasele fatete ale Scripturii cu cei care nu au credinta, au putină credinta sau au chiar alta credinta. 

Haverim ofera si o modalitate practica de a crea grupuri de casa care sunt mai degraba inclusive decat exclusive. Este o unealta pentru prieteni care vor sa studieze impreuna cu scopul de a-L cunoaste pe Dumnezeu si a-L face cunoscut.
Sau, asa cum evreii din vechime le numeau candva... Haverim.

Fisa tehnica

Autor
Paul Clayton Gibbs
Numar de pagini
168
Anul aparitiei
2019
Editura
Alfa Omega Publishing
ISBN
978-606-045-001-6

S-ar putea sa-ti placa

Produse din aceeasi categorie