• Decizii mai bune, regrete mai puține

  „Mi se pare că o decizie, cu cât este mai importantă, cu atât mai greu ne este s-o luăm. În mesajul lui extrem de util, Andy ne oferă îndrumarea de care avem nevoie și ne provoacă să răspundem întrebărilor care ne vor conduce la alegeri ce ne pot îmbunătăți semnificativ viața. Nu știu cum ești tu, dar viața mea este destul de complicată și fără confuzia pe care o aduce nesiguranță sau, mai rău, fără chinul regretelor. Această carte este nu doar un ghid util în luarea unor decizii mai bune — este un manual pentru viață, care cu siguranță va avea un impact pozitiv în viața ta.“ — Lysa Terkeurst, autoare

  37,00 lei
 • Ia-ți viața înapoi

  Lui Isus Ii pasa foarte mult de viata ta. Si spune ca exista o cale prin care sa-ti recuperezi viata, un mod prin care sa iesi din ritmul nebunesc. Poti trai liber si fara griji. Iar aceasta carte iti arata cum.
  Un ghid practic si revigorant pentru recastigarea vietii

  37,00 lei
 • Vârsta oportunităților

  Ghid biblic pentru cresterea si educarea adolescentilor Ca parinte, s-ar putea sa fii surprins sau intristat de cinismul cultural al adolescentului tau. Aceasta perioada din viata sa pare greu de gestionat. In general, adolescentii sunt priviti ca niste fiinte ce trebuie controlate si temperate. Insa aceasta perspectiva este complet nebiblica. In Varsta oportunitatilor, Paul David Tripp abordeaza cele mai arzatoare chestiuni care ii afecteaza pe parinti si odraslele lor in cei mai haotici ani ai adolescentei. Cu multa profunzime, compasiune si intelepciune, el prezinta perspectiva Scripturii asupra cresterii si educarii copiilor si iti arata cum sa valorifici nenumaratele ocazii in care sa comunici, sa inveti si sa cresti impreuna cu adolescentul tau.

  35,00 lei
 • Brusc au 13 ani

  Sa cresti adolescenti este o treaba plina cu tepi!
  Ce faci, atunci cand copilului tau dragalas incep sa-i creasca tepi?
  Nu dispera! Te putem ajuta. Poti sa inveti cum sa ai o relatie cu propriul tau „cactus” adolescent si sa treci prin perioada critica a adolescentei – iar relatia voastra sa ramana intacta.

  35,00 lei
 • Darul durerii

  Darul durerii cerceteaza misterul durerii si-i dezvaluie importanta, aruncand o lumina asupra unui dar pe care niciunul dintre noi nu ni-l dorim, dar fara de care nu putem trai.

  49,00 lei
 • Rugăciuni periculoase

  Rugaciuni periculoase nu este o alta carte minunata despre disciplina rugaciunii, care ne face sa ne simtim vinovati ca nu ne rugam mai mult. Dimpotriva, autorul ei ne arata ce se intampla atunci cand ne rugam cu sinceritate unui Dumnezeu viu. Rugaciunea misca inima lui Dumnezeu – dar unele rugaciuni Il misca mai mult decat altele.

  35,00 lei
 • Goliat trebuie să cadă

  In cartea , Goliat trebuie sa cada Louie Giglio prezinta un aspect nou al relatarii clasice despre David si Goliat. Secretul unei vieti traite in libertate fata de uriasii nostri nu depinde de o mai mare maiestrie in manuirea prastiei, ci de atintirea privirilor noastre asupra singurului Biruitor al uriasilor, Isus. Pune-ti nadejdea in El si vei vedea caderea lui Goliat.

  35,00 lei
 • Direcție divină

  Craig Groeschel a scris inca o carte excelenta. Nu l-am vazut atunci cand a avut de luat decizii, dar l-am vazut atunci cand si-a asumat alegerile facute, atat pe cele usoare, cat si pe cele dificile. Acestea sunt cuvintele sincere ale unui om smerit care traieste ceea ce spune.

   

   

  —BOB GOFF, autorul cartii devenite bestseller 
  Dragostea actioneaza

  36,00 lei
 • Simplifică

  Zece practici pentru detoxificarea sufletului

  Supraaglomerat. epuizat. coplesit. izolat. neimplinit. Iti suna cunoscut? Mult prea cunoscut?

  Daca te clatini si esti pe punctul de a te prabusi in prapastia unei vieti aglomerate sau daca incepi sa-ti dai seama ca epuizarea a devenit tot mai virulenta, ar fi potrivite niste schimbari in viata ta. E momentul sa-ti simplifici viata. Viata simplificata insa necesita mai mult decat organizarea dulapurilor si ordinea in sertarul de la birou. Ea necesita detoxificarea sufletului. Nu exista scurtaturi spre viata simplificata. Desprinderea de un program supraincarcat, de reteaua supraaglo­merata a vietii din prezent nu este pentru cineva indecis.

  33,00 lei