.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Rezilienta. Viata sanatoasa, randament mai bun.

45,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

Rezilienta este abilitatea de a face fata provocarilor, schimbarilor si piedicilor neprevazute intr-un mod pozitiv si relevant.

Oamenii rezilienti traiesc mai mult si performeaza mai bine in toate etapele vietii. Rezilienta te ajuta sa ramai pe picioarele tale in vremuri dificile, sa gasesti solutii creative si sa-ti asumi diferitele responsabilitati care iti revin.

Cum poti sa-ti dezvolti rezilienta intr-un mod eficient? Citeste aceasta carte si vei afla...

Cantitate

Definitia mea preferata pentru rezilienta este urmatoarea: Rezilienta este abilitatea unei persoane de a face fata, intr-o maniera sanatoasa, surprizelor, schimbarilor si obstacolelor. Echipa Shell’s’Shell Health are un program in zece pasi prin care angajatii unui departament isi dezvoltă rezilienta pe parcursul a zece luni. Ei nu sunt obligati sa participe la acest training, dar majoritatea dintre ei se inscriu din propria initiativa. Shell are o rata a concediilor medicale extraordinar de mica in randul angajatilor si, fara indoiala, trainingul intern al companiei legat de rezilienta are o influenta mare si pozitiva asupra acelui procent. Permite organizatiei sa faca fata schimbarilor constante, tranzitiilor, provocarilor si sa isi dezvolte mai bine complexitatea pietei si sa ramana sanatoasa, exact ca angajatii sai. In loc sa combata simptome precum stresul, oboseala cronica, epuizarea si alte sindroame legate de stres, ei aleg sa incerce sa le previna. Fac acest lucru concentrandu-se asupra beneficiilor unui stil de viata rezilient si sprijinindu-si angajatii sa-si dezvolte pe mai departe rezilienta personala. Definitia companiei Shell pentru rezilienta este urmatoarea: Abilitatea de a reveni si de a invata din regrese si din momente de presiune intensa. Este un atribut pe care il avem cu totii, un amestec de valori, convingeri si o atitudine pozitiva, care duce la o performanta personala crescuta si care previne stresul nedorit si excesiv. Rezilienta individuala difera de la persoana la persoana. Fiecare este capabil sa si-o imbunatateasca, dar intotdeauna presupune un efort.

Cine beneficiaza de cresterea rezilientei?

1. Tu.

2. Partenerul tau de viata.

3. Copiii tai.

4. Colegii tai.

5. Compania/organizatia la care lucrezi.

6. Clientii tai.

7. Mediul tau inconjurator.

Sper ca ai devenit deja oarecum curios. 

Fisa tehnica

Autor
Paul Ch. Donders
Numar de pagini
149
Anul aparitiei
2021
Editura
Decenu.eu
ISBN
978-606-94996-9-6

S-ar putea sa-ti placa

Produse din aceeasi categorie