.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Detoxifierea sufletului

25,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

Autor: Dr. R. Heard

Gandurile iti creeaza si iti transforma lumea… Esti ceea ce gandesti! Gandurile toxice iti distrug identitatea – ele produc emotii toxice, care se exprima prin cuvinte toxice si dezvolta relatii toxice, iar rezultatul este un suflet sufocat si intoxicat.

 Detoxifierea sufletului te invata cum sa te eliberezi de gandurile toxice si sa le controlezi, pentru ca astfel sa ai emotii sanatoase, echilibrate, si sa traiesti in cadrul unor relatii curate cu ceilalti si cu Tatal tau ceresc.

Cantitate
In stoc

Stiinta sustine ca o gandire toxica creeaza conditii pentru aparitia si dezvoltarea bolilor. Avand in vedere faptul ca un om obisnuit are aproximativ 30.000 de ganduri pe zi, tu decizi daca traiesti o viata sanatoasa ori una toxica!

Gandurile iti creeaza si iti transforma lumea… Esti ceea ce gandesti!

Gandurile toxice iti distrug identitatea – ele produc emotii toxice, care se exprima prin cuvinte toxice si dezvolta relatii toxice, iar rezultatul este un suflet sufocat si intoxicat.

Detoxifierea sufletului te invata cum sa te eliberezi de gandurile toxice si sa le controlezi, pentru ca astfel sa ai emotii sanatoase, echilibrate, si sa traiesti in cadrul unor relatii curate cu ceilalti si cu Tatal tau ceresc.

„Cea mai mare nevoie a credinciosului este o buna detoxifiere a sufletului. De starea sufletului tau depinde felul in care iti vei trai viata. Daca acesta este infectat din cauza unor ganduri, emotii, cuvinte, relatii sau chiar a unei religii otravitoare, nu vei experimenta niciodata cu adevarat viata pe care Dumnezeu ti-a pregatit-o... Odata ce sufletul tau e detoxificat, iti este mult mai usor sa intelegi clar cine spune Dumnezeu ca esti. Te asigur ca-ti va placea noua ta identitate!”                                  - Dr. R. Heard –

Dr. R. Heard este pastorul bisericii Christian Tabernacle din Houston, Texas, si totodata, evanghelist in peste 100 de natiuni. Pasiunea sa cea mai mare este sa echipeze lideri spirituali pentru slujire. Prin urmare, a fondat scoli biblice in Africa, India si in alte parti ale lumii, unde a pregatit mii de pastori, misionari si evanghelisti, care il considera mentorul si parintele lor spiritual. A obtinut doua doctorate, in teologie si psihologie educationala, si a scris sase carti, care ii incurajeaza si ii invata pe credinciosi sa-si traiasca viata ca fii si fiice de Dumnezeu.

Fisa tehnica

Dimensiune
145 x 205 mm
Autor
Richard Heard
Numar de pagini
116
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Anul aparitiei
2016
Editura
Decenu.eu
ISBN
9786069422410

Descarcati aici

Previzualizare carte

Aici poti previzualiza primele 20 de pagini din carte

Descarcati aici (857.73k)

Produse din aceeasi categorie