• Asta înseamnă marketing

  Această carte te învață cum să identifici cel mai mic public viabil, cum să profiți de semnele și semnalele potrivite ca să-ți poziționezi oferta, cum să obții încrederea și permisiunea pieței țintă, cum să folosești poveștile pe care publicul și le spune despre statut, afiliere și dominanță, cum să remarci oportunitățile de a crea și a elibera tensiunea și cum să le oferi altora instrumentele potrivite pentru a-și atinge obiectivele.

  49,00 lei
 • Triburi

  Un trib este un grup de oameni care au un interes comun, o modalitate de comunicare si un lider. Timp de milioane de ani, oamenii au cautat sa faca parte dintr-un trib sau altul, fie el religios, etnic, politic sau muzical.

  Acum internetul a eliminat limitele geografice si financiare, iar datorita retelelor de socializare si blogurilor, unui trib ii e mai usor ca oricand sa capete mai multi adepti. In plus, datorita lor creste numarul de triburi noi.

  28,00 lei
 • Toți suntem ciudați

  Ideea e ca trebuie sa iti pese.

  Sa iti pese de ceea ce trebuie sa faci. Sa iti pese pentru cine faci.

  Vrei sa fii autentic? Vrei sa dansezi dupa propria ta muzica? Te rog, citeste aceasta carte, apoi mai citeste-o o data, e plina de idei inteligente pentru oameni inteligenti. E plina de ironie pentru oameni ironici. E plina de subtilitate pentru tine, prietenul meu subtil, care iti incasezi in fiecare luna salariul.

  25,00 lei
 • Hopul

  Fiecare proiect nou, loc de munca, hobby sau companie incep prin a fi distractive, dar, la un moment dat, devin foarte grele si nu mai sunt deloc amuzante.

  Apare un obstacol temporar, care va deveni mai usor de depasit daca insisti Hopul. Sau poate ca apare, de fapt, o fundatura, un impas fara iesire. Ce inteleg cu adevarat superstarurile este cum sa deosebeasca aceste doua situatii.

  19,00 lei
 • Toți marketerii sunt mincinoși

  Seth Godin este autorul cartilor Tribes, The Dip, Purple Cow, Permission Marketing si al altor bestselleruri cu succes international care au schimbat felul in care gandesc si actioneaza oamenii de afaceri. Este cel mai influent blogger din lume pe teme legate de afaceri si se situeaza constant printre primii 25 cei mai cititi bloggeri din orice categorie. De asemenea, este fondator si CEO al Squidoo (o companie de succes pe internet), precum si un conferentiar deosebit de apreciat. Locuieste in Westchester, New York.

  45,00 lei
 • Sparge tiparele

  Daca esti fericit fiind doar un visator, poate ca nu ai nevoie de aceasta carte.

  Daca te bucuri de statu quo, nici macar nu te gandi sa o citesti.

  Daca esti multumit asteptand succesul sa dea peste tine, te rog sa lasi din mana aceasta carte si sa gasesti altceva de citit.

  De ce a devenit Sparge tiparele o carte de referinta?

  Pentru ca ii provoaca pe cititori sa faca un lucru de care le este teama.

  S-ar putea sa fie exact ce iti trebuie si tie.

  19,00 lei