• Joni

  Nu o veti uita niciodata pe Joni!

  In 1967, in urma unei plonjari intr-o apa prea putin adanca, Joni Eareckson s-a accidentat, ramanand paralizata de la gat in jos.

  In cateva clipe viata ei s-a transformat dintr-o viata plina de activitate, vigoare si independenta, intr-una de totala neputinta si dependenta.

  21,00 lei
 • Când plânge Dumnezeu

  Din perspectiva noastra, suferinta nu are niciun sens, mai ales atunci cand credem intr-un Dumnezeu al dragostei si dreptatii. Dupa mai mult de treizeci de ani petrecuti in scaunul cu rotile, experienta intima avuta de Joni Eareckson Tada in ce priveste suferinta ii permite o intelegere aparte a intentiilor pe care Dumnezeu le are cu privire la noi atunci cand trecem prin suferinta. In cartea Cand plange Dumnezeu, impreuna cu prietenul ei de-o viata, Steven Estes, ea nu se multumeste sa ne ofere raspunsuri facile, care nu ne-ar fi de nici un folos in momentele dificile prin care trecem in viata.

  32,00 lei
 • Înțelepciune de-o viață

  Am fost atat de manioasa pe El incat am incercat sa il dau la o parte. In mod neabatut, Dumnezeu m-a tinut tot mai aproape.

  Privind in urma, acum, dupa patruzeci de ani, inteleg ca Dumnezeu a schimbat fiinta mea si m-a vindecat, mi-a vindecat inima si mintea, pe caile cele mai neasteptate, facandu-mi parte de rubinele intelepciunii Lui, ale unei credinte de neclintit si ale experientei indurarii Lui despre care va pot aduce acum marturie.

  A fost un troc echitabil acesta al libertatii furate si a scaunului cu rotile in schimbul pietrelor de rubin ale intelepciunii dobandite?

  24,00 lei