Livrare

Livrare

Libraria Decenu.eu oct 24, 2017 shop 0Comentarii

Modalități de livrare a produselor

Când comandați produse de pe site-ul www.decenu.eu, aveți posibilitatea să optați între următoarele modalități de livrare:

Pentru comenzi pe teritoriul României:

1. Poșta Română 

Livram în orice localitate din Romania.  Comanda ajunge la destinatie in 3-5 zile lucratoare oriunde in Romania;

2. Curierat rapid 

Fan Courier (sau altă firmă de curierat rapid aleasă de dumneavoastră) în 1-2 zile lucrătoare.

3. Gratuit

Cu ridicare de la sediul decenu.eu din Oradea, după confirmarea telefonică. 

Adresa: str. Magurei, nr.2 (fosta Imprimerie de Vest, intrare laterala), Oradea, telefon +40 720770282, între orele 08:00 – 16:00.

Pentru comenzi externe, oriunde în lume:

1. Poşta Română - serviciul colete externe

Tarifele de transport pentru străinatate variază de la ţară la ţară şi în funcţie de greutatea coletului. Taxele sunt calculate automat de sistemul nostru şi pot fi verificate de dvs pe adresa de web site a Poştei Române la secţiunea tarife poştale internaţionale. Pentru a afla costul de transport în străinatate pentru coletul dvs, plasaţi comanda dvs la noi pe site, alegeţi ţara şi taxele se vor calcula automat.

Plata transportului se va face de către client, tarif care va fi inclus în costul final al comenzii care se va calcula automat conform cu tarifele Poştei Române.

2. Poşta Atlassib - doar pe teritoriul Europei

 Taxele poştale vor fi calculate automat de sistemul nostru în funcţie de ţara şi greutatea coletului. Pentru a afla costul de transport prin Poşta Atlassib, plasaţi o comanda pe site, alegeţi ţara şi agenţia de unde veţi ridica coletul şi sistemul nostru va calcula automat taxele de transport; Taxele poştale se vor plăti în avans de către client, odată cu plata comenzii. 

3. Tabita Tour - doar pe teritoriul Europei

Taxele poştale vor fi calculate automat de sistemul nostru în funcţie de ţara şi greutatea coletului. Taxele poştale se vor achita de către client la ridicarea coletului.

Returnarea produselor

Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii, promptitudine, corectitudine și o colaborare bună. Dacă, din anumite motive, doriți să renunțați la produsele cumpărate, conform legilor în vigoare, aveți dreptul să returnați produsele în termen de 14 zile lucrătoare, din momentul în care coletul a ajuns la dumneavoastră.

Aveți dreptul să returnați produse în unul din următoarele cazuri:

1. Produsul care a ajuns la dumneavoastră este defect, deteriorat sau, în cazul cărților, există greșeli evidente de tipar. În acest caz, veți primi în schimb un alt produs identic cu acesta sau, dacă nu mai este posibil, veți primi valoarea produselor în RON.

2. Dacă v-ați răzgândit sau doriți să renunțați la produsul respectiv, îl puteți returna în termen de 14 zile lucrătoare de la momentul în care produsul a ajuns la dumneavoastră. În cazul în care produsul returnat prezintă urme de uzură sau este deteriorat în orice fel, decenu.eu își rezervă dreptul de a refuza returul. Cheltuielile de transport pentru retur sunt suportate de client.

Adresele de returnare a produselor sunt:

OP 10 POST RESTANT, loc. Oradea, jud. Bihor – pentru retururile efectuate prin Poșta Română

str. Magurei, nr.2 (fosta Imprimerie de Vest, intrare laterala) , loc. Oradea, jud. Bihor – pentru retururile prin curier rapid.