.

Deruleaza pentru a mari - micsora

IDOLII DIN PREAJMA AMVONULUI

18,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON

„Derek Tidball are iarasi dreptate. Intr-o maniera creativa, el se ocupa de riscul potential ca predicarea sa devina un idol pentru predicator, insistand mai ales pe modul in care amvonul poate fi deturnat pentru a consolida autoritatea si popularitatea predicatorului si dovedeste ca alunecarea in aceasta ispita reprezinta, de fapt, o forma de idolatrie... Cartea merita cantarita cu atentie.”

Kenneth L. Swetland, Gordon-Conwell Theological Seminary

Cantitate

„Predicator” si „idolatrie” – au ce cauta aceste doua cuvinte unul langa altul?

Apostolul Ioan isi incheie cea dintai epistola cu rugamintea urmatoare: „Copilasilor, paziti-va de idoli” (1 Ioan 5:21) – credinciosii sunt indemnati sa fie vigilenti fata de tentatiile insidioase de orice natura.

Tot ceea ce e valabil pentru viata crestina si pentru orice lucrare, in general, se aplica si predicarii, in particular, iar avertismentul lui Ioan trebuie aplicat si predicatorilor care pot cadea lesne prada diverselor forme de idolatrie asociate cu chemarea lor.

Cu perspicacitate si intelepciune, Derek Tidball inventariaza o lista de idoli la care predicatorii sunt in mod deosebit vulnerabili, incadrandu-i in patru categorii: idolii sinelui, idolii veacului, idolii slujbei de predicare si idolii lucrarii.

Fisa tehnica

Autor
Derek Tidball
Numar de pagini
165
Format
13,5 x 20,5 cm
Anul aparitiei
2013
Editura
Casa Cartii
ISBN
978-606-8282-74-9

S-ar putea sa-ti placa

20,00 RON 25,00 RON
Detalii

Produse din aceeasi categorie