.

Deruleaza pentru a mari - micsora

Goliat trebuie sa cada

32,00 RON
cu TVA
Moneda de plata: RON


Transport gratuit

In cartea , Goliat trebuie sa cada Louie Giglio prezinta un aspect nou al relatarii clasice despre David si Goliat. Secretul unei vieti traite in libertate fata de uriasii nostri nu depinde de o mai mare maiestrie in manuirea prastiei, ci de atintirea privirilor noastre asupra singurului Biruitor al uriasilor, Isus. Pune-ti nadejdea in El si vei vedea caderea lui Goliat.

Cantitate

Cum sa castigi lupta impotriva uriasilor tai

Daca uriasii nostri cad, lucrul acesta I se datoreaza lui Isus. El este ucigasul de uriasi. Eroul acestei istorisiri (al istorisirii noastre) nu este un tanar baiat cu prastie, ci un Salvator imbracat in trup de om care a murit pentru a pune capat oricarui lucru care a incercat sa ne rapeasca viata.

Frica 
Respingerea 
Dependenta 
Mania 
Comoditatea 
... trebuie sa cada

Te-ai simtit vreodata asa cum s-a simtit regele Saul în fata lui Goliat? Exista in viata ta un urias care te ameninta... un adversar sau o fortareata care iti reduce capacitatea de a trai o viata implinita si libera? Incremenit sub constrangerea respingerii, a fricii, a maniei, a comoditătii sau a dependentei, s-ar putea sa pierzi din vedere promisiunea pe care ti-a facut-o Dumnezeu: Poti sa traiesti o viata de victorie! Nu te multumi cu mai putin. Acesta este motivul pentru care Dumnezeu l-a redus la tacere pe uriasul tau o data pentru totdeauna.

Fisa tehnica

Autor
Louie Giglio
Numar de pagini
208
Format
14,5 x 20,5 cm
Anul aparitiei
2018
Editura
Scriptum

S-ar putea sa-ti placa

24,00 RON 30,00 RON
Detalii

Produse din aceeasi categorie